PHONIRO SLUITSYSTEEM

Een veilige en goed te beheren oplossing die voor mantelzorgers en thuiszorgorganisaties een enorme efficiëntie en besparing van tijd oplevert.

Heeft u hulp of zorg nodig en bent u niet in staat om de voordeur zelf te openen, dan is het belangrijk dat zorgverleners en mantelzorgers altijd naar binnen kunnen. Helaas is dat in de praktijk lang niet altijd het geval waardoor u onnodig risico loopt.

Phoniro biedt de oplossing voor de sleutelproblematiek bij mantelzorgers en in de thuiszorg, waarbij een Smartphone of tablet als digitale sleutel werkt. Dus zonder mechanische sleutels, pasjes of codes, maar met een digitale sleutel.

Een veilige en goed te beheren oplossing die voor mantelzorgers en thuiszorgorganisaties een enorme efficiëntie en besparing van tijd oplevert. Bovendien draagt het bij aan een snelle beschikbaarheid van zorg op kritieke momenten en kan de toegang gegarandeerd worden.

Mogelijkheden

Voor deze oplossingen geldt dat ze beheerd worden in een hetzelfde platform en worden geopend met de dezelfde app op de Smartphone.

Phoniro elektronische motorcilinder

De motorcilinder kan eenvoudig, zonder bouwkundige aanpassingen, aan de binnenzijde van de deur gemonteerd worden door de bestaande europrofiel cilinder te vervangen door een nieuwe SKG*** cilinder. Door de uniforme maatvoering past deze oplossing in vrijwel alle woningdeuren en is hij geschikt voor bijna alle typen cilinderbediende sloten, zowel enkelpunt- als meerpuntssloten.

Image description

Phoniro Key-Safe

De Phoniro Keysafe is een elektronisch gecontroleerde SKG** goedgekeurde sleutelkluis. Met de snap-on beugelmontage kan de kluis in veel gevallen zeer snel en zonder schade of aanpassing aan de bestaande deursituatie worden gemonteerd. In de overige gevallen wordt muurmontage toegepast, waarbij de kluis zeer stevig aan de muur wordt verankerd.

Image description

Phoniro centrale ingang

De Phoniro centrale ingang is speciaal ontwikkeld voor het aansturen van de verschillende geautomatiseerde deur oplossingen. Deze controller is voorzien van I/O contacten en kan gevoed worden door de afwezige voeding of met een losse adapter (12-24Volt).

Veiligheid

Phoniro maakt gebruik van een SKG*** goedgekeurde europrofiel cilinder. Deze cilinder wordt standaard geleverd met 3 certificaat sleutels. Alleen met dit certificaat kunnen sleutels worden bijgemaakt. Wanneer een sleutelmaker uw sleutel kopieert zonder het certificaat, begaat deze een strafbaar feit en is het mogelijk juridische stappen te ondernemen. U heeft dus ten alle tijden complete zekerheid over het aantal sleutels die in omloop zijn.

Image description

Beheer

Elke sleutelhandeling wordt geregistreerd in een speciaal hiervoor ontwikkeld beheerplatform. U kunt hiermee altijd zien wie en wanneer in uw woning is geweest. Ook het toekennen en aanpassen van wie en wanneer er toegang heeft tot uw woning wordt beheerd via het platform.

Image description