iLOQ SLUITSYSTEEM

iLOQ is een sleutelsysteem voor een veilige en snelle toegang tot uw woning.

Het iLOQ sleutelsysteem wordt toegepast waarbij meerdere personen (tijdelijk) toegang moeten krijgen tot uw woning, bij reguliere zorg aan huis en bij opvolging van persoonsalarmering.

De bestaande cilinder in uw deur wordt vervangen door de iLOQ-cilinder met bijpassende fysieke programmeerbare sleutels. Elke individuele sleutel heeft hetzelfde uiterlijk en wordt voorzien van een unieke digitale code waarmee toegangsrechten worden verleend. De sleutels zijn herbruikbaar en digitale codes kunnen op elk moment gewijzigd worden met andere toegangsrechten. Het iLOQ systeem is het enige digitale sluitsysteem die zichzelf voorziet van energie, waarmee een einde komt aan diverse beheerproblemen met externe voedingen, batterijen en bekabeling.

Veiligheid

Aan de buitenkant van de woning is niet zichtbaar dat u een sleutelvoorziening heeft getroffen. De iLOQ-cilinder is *** SKG goedgekeurd. Het systeem voldoet aan de strikte veiligheidseisen volgens de Europese norm EN1303. De sleutels zijn van gehard staal. Het kopiëren van sleutels is door onbevoegde personen niet mogelijk. Verloren, niet terug gegeven en gestolen sleutels vormen niet langer een veiligheidsrisico. Zodra een nieuwe vervangende sleutel wordt gebruikt zal de ontbrekende sleutel worden uitgeschakeld. De overige bestaande sleutels kunt u gewoon blijven gebruiken, immers elke sleutel heeft een unieke code. Het vervangen van cilinders, alle sleutels en bijbehorende hoge kosten horen hiermee definitief tot het verleden.

Image description

Centrale toegangsdeuren

Bij een centrale toegangsdeur wordt een eveneens veilige voorziening getroffen waarmee met het gebruik van uw eigen sleutel toegang wordt verleent. Hiervoor is toestemming nodig van uw woningcoorporatie, vereniging van eigenaren of gebouweigenaar.