Visie

Zorgverlening efficiënt en betaalbaar houden met technologische oplossingen. Dichtbij de klant staan en een aantoonbare meerwaarde leveren zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Wie zijn wij

ZorgServicePunt+ is een landelijke onafhankelijke serviceprovider die zorgorganisaties ontzorgt als het gaat om levering en dienstverlening rondom persoonsalarmering, woningtoegang, leefstijlmonitoring, beeldcommunicatie en andere zorgdomotica voor de extramurale zorg.

ZorgServicePunt+ is meer dan 15 jaar actief in de gezondheidszorg. Deze ervaring stelt ons in staat om te adviseren over technologische oplossingen op maat en desgewenst allerlei praktische en administratieve zaken uit handen te nemen. Wij werken met een slagvaardig en actief team om zorgorganisaties dagelijks te ondersteunen met oplossingen en innovaties. Eigen gekwalificeerde installatiemonteurs installeren en onderhouden de apparatuur. De zorgvrager staat hierbij altijd centraal. Wij realiseren ons als geen ander dat tevreden mensen de basis vormen voor een prettige leef- en werkomgeving. Een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zijn daarbij van groot belang.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde enthousiaste medewerkers. Indien u van mening bent een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Contactadres:
ZorgServicePunt+
Mooieweg 2
6831 AD Arnhem
Telefoon: 026-3815174
Email: info@zorgservicepuntplus.nl
Website: www.zorgservicepuntplus.nl